Перший етап Чемпіонату Одеської області 2022 в Южному

Звіт за підсумками змагань від президента федерації ВАКО в Одеській області, віцепрезидента НФКУ Алайбова Віталія Васильовича:

«5-6 лютого стартував перший етап Чемпіонату Одеської області з кікбоксингу ВАКО у місті Южне. Зазначимо, що в Одеській області традиційно обласна першість відбувається у два етапи:  І-й етап регіонального чемпіонату – це змагання за розділами татамі спорт та музичними формами; приймає м. Южне;  ІІ-й етап регіонального чемпіонату – це змагання у розділах рингових дисциплін; приймає м. Чорноморськ.

Перший етап завершено.  У ньому взяли участь 130 учасників із п’яти районів Одеської області.

Найвищі результати показали САЗ, КЕМПО, ЮДЮСШ, КАПІТАН, КІК МАЙСТЕР, СК АХАД ТИМ, ПАНЧЕР.

Також у рамках Чемпіонату Одеської області було розіграно Кубок порту Южне, де перше командне місце виборола команда САЗ, друге – ЮДЮСШ, третє – КЕМПО.

Одеська обласна федерація кікбоксингу WAKO висловлює подяку тренерам і спортсменам, які взяли участь у чемпіонаті. Особлива подяка за організацію чемпіонату області заступнику міського голови міста Южне Любивому Дмитру Валерійовичу; віцепрезиденту ВАКО України, керівнику федерації міста Южне Баркову Олегу Івановичу; секретарю змагань, віцепрезиденту Одеської області ВАКО Грищуку Сергію Олександровичу.

Перший етап виявив чемпіонів татамі спорт та чемпіонів із музичних форм, які увійдуть до збірної області для участі у Чемпіонаті України.  Другий етап виявить, хто увійде до збірної області із 130 бійців рингових дисциплін. 

Результати та список переможців двох етапів буде опубліковано після Чемпіонату з рингових дисциплін. Успіхів у майбутньому етапі».

Раніше ми писали про те, хто виграв першість Донецької області 2022.

Пресслужба Національної федерації кікбоксингу України WAKO